Liity joukkoomme

Yhdistyksen jäseneksi Haluatko olla osa innostavaa ja merkityksellistä yhteisöä? Astu mukaan Galmudug Finland Community ry:n paikallisen jäsenyhdistyksen jäseneksi. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa paikkakuntasi asioihin ja edistää asukkaiden hyvinvointia. Yhdessä Galmudug Finland Community ry:n paikallisen jäsenyhdistyksen kanssa olemme voima, joka tukee ja kehittää yhteisömme toimintaa. Tule osaksi Galmudug Finland Community ry:n jäsenyhteisöä ja tue palveluohjauksellisen työtavan leviämistä. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus käyttää yhdistyksen tarjoamia koulutusmateriaaleja ja osallistua luentoihin, jotka käsittelevät palveluohjausta ja siihen liittyviä aiheita. Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään toimintaan, mutta sinut toivotetaan tervetulleeksi osallistumaan yhdistyksen hallituksen kokouksiin ja muihin tapahtumiin oman kiinnostuksesi mukaan.

Vuoden 2024 jäsenmaksut ovat seuraavat:

  • Yhdistyksen jäseneksi 40 euroa
  •  Kannatusjäseneksi 15 euroa
  •  Perhejäseneksi (jos olet yli 15-vuotias ja asut samassa taloudessa yhdistyksen jäsenen kanssa. Jäsenmaksu on vuodelta 20 euroa)
  •  Nuorisojäseneksi 10 euroa
  • Opiskelijajäsenyys: 15 euroa

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä alla olevan jäsenhakemuslomakkeen. Saat sähköpostitse ohjeet jäsenmaksun suorittamiseksi, kun jäsenhakemuksesi on käsitelty ja hyväksytty. Hyväksymällä jäsenhakemuksen sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja tietosuojakäytäntöjä sekä olet tutustunut jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen. Olet virallisesti yhdistyksen jäsen, kun olet suorittanut jäsenmaksun.

Tervetuloa mukaan!

Liity Jäseneksi

Yhteystiedot

Galmudug community Finland Ry

Ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme!