The aim of Together-association is to consolidate multicultural society where various language and culture groups act together.
Tietoa meistä

Galmudug Community Finland ry

Galmudug Community Finland ry on sitoutunut voittoa tavoittelematon järjestö, joka omistautuu kansalaisyhteiskunnan kehittämiseen ja erityisesti pyrkii edistämään tasa-arvoisia mahdollisuuksia sekä rakentamaan hyviä suhteita eri vähemmistöihin kuuluvien ihmisten välille. Yhdistys perustettiin vuonna 2014 ja virallisesti rekisteröitiin Turussa vuonna 2016, ja sen päämääränä on tarjota nuorille ohjausta, terveydenhuoltoa, sosiaalista tukea sekä mahdollisuuksia koulutukseen ja ammatilliseen kehitykseen. Galmudug Community Finlandilla on ilo tarjota monipuolisia aktiviteetteja, kuten kursseja, läksytukea, retkiä ja urheilua, jotka tukevat nuorten kehitystä ja hyvinvointia. Lisäksi järjestämme koulutuksia ja seminaareja, joissa pyrimme edistämään yhteisöllisyyttä ja tiedonjakoa. Haluamme myös vaikuttaa positiivisesti globaalisti ja edistää kansainvälistä yhteistyötä kehitysmaiden kanssa.

Galmudugin yhteisö

Tavoittemme

Galmudug-yhdistyksen tavoitteena on edistää monikulttuurista yhteiskuntaa, jossa eri kielten ja kulttuurien edustajat työskentelevät yhdessä. Yhdistys toimii avoimesti sekä suomalaisten että maahanmuuttajien parissa. Yhdistys perustettiin vuonna 2016 joukolle aktiivisia henkilöitä, jotka halusivat tukea maahanmuuttajaperheitä ja mahdollistaa eri taustoista tulevien ihmisten yhteisen toiminnan. He pitivät tärkeänä sekä suomalaisten sopeutumista monikulttuuriseen yhteiskuntaan että maahanmuuttajien integroitumista Suomeen. Tämä tavoite on edelleen ajankohtainen ja olennainen. Yhdistys edistää maahanmuuttajien työllistymistä ja tarjoaa ilmaisia ja avoimia vapaa-ajan aktiviteetteja kaikenikäisille.

Missiomme

Tehtävämme on yksinkertaisesti tarjota turvallinen ja rakenteellinen ympäristö, jossa kaikki nuoret voivat vuorovaikuttaa vertaisensa kanssa. Organisaatio välittää kaikista sukupolvista riippumatta, sukupuolesta, iästä tai etnisestä taustasta, erityisesti edistäen nuorten monimuotoisuutta ja ymmärtäen, että nuoret luonnostaan etsivät jännitystä, ystävyyttä ja tukea. Voimme voimaannuttaa nuoria koulutuksen kautta ja edistää monimuotoisuutta kulttuurin ja uusien medioiden avulla.

Visiomme

Visiomme on luoda turvallinen ja inspiroiva paikka, jossa syrjäytetyt nuoret voivat osallistua mukaansatempaaviin, innovatiivisiin ja dynaamisiin kehitysmahdollisuuksiin, jotka positiivisesti muokkaavat heidän elämäänsä ja voimaannuttavat heitä antamaan takaisin yhteisöilleen merkityksellisellä tavalla.

Työilmapiirimme:

Rakkaus: Pyrimme aina välittämään ehdotonta rakkautta kaikille nuorille, riippumatta heidän elämäntilanteestaan. Tuki: Tavoitteenamme on tarjota monipuolista tukea varmistaaksemme, että nuoret ovat varustettuja saavuttamaan henkilökohtaisen hyvinvointinsa. Innostus: Haluamme innostaa nuoria löytämään intohimonsa ja unelmansa sekä tukemaan heitä niiden tavoittelussa, jotta he voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa ja vaikuttaa myönteisesti ympäröivään maailmaan.

Meidän yhteisö

Galmudug Community Finland Ry

Yhteystiedot

Toimisto

Kalevantie 25

20520 Turku

Puh: +358(0)400485313 (arkisin klo 10-16)

[email protected]

                  Toiminnanjohtaja                  

Abdullahi Adceed

Puh: +358(0)400485313 

[email protected]

Kielet: Suomi, Somali, Englanti

 

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko keskustella jäsenyydestä Galmudug Finland Community ry:n paikallisen jäsenyhdistyksen kanssa? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Olemme täällä vastaamassa kysymyksiisi ja auttamassa sinua kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Tervetuloa mukaan yhteisöömme!

Galmudug Community Finland ry is a non-profit association dealing with civil society issues, which especially promotes equality of opportunities and good