Hyvinvoivat perheet

HYVINVOIVAT PERHEET – HYVINVOIVAT YKSILÖT hanke on STEAn rahoittama ja Galmudug Community Finland ry:n hallinnoima kolmivuotinen hanke (2024–2026) Hankkeen tarkoituksena on tarjota ohjausta ja tukea somalin- ja arabian- kielisissä perheissä. Hankkeessa on kaksi keskeistä tavoitetta. Vahvistaa ja tukea vanhemmuutta, lisätä perheiden hyvinvointia sekä löytää vanhemmuuden roolit.

Hanke tarjoaa vertaistukea vanhemmuuteen ja auttaa vanhempia, jotka ovat samassa elämäntilanteessa jakamaan keskenään kokemuksiaan ja saada toisiltaan ymmärrystä sekä tukea. Vertaisryhmän tavoitteena on vanhemman ja vanhemmuuden tukeminen ja vahvistuminen sekä sitä kautta myös lasten hyvinvoinnin lisääntyminen. Vertaisryhmien tavoitteena on tukea ja vahvistaa vanhemmuutta, kun nuoren kanssa kohdataan haasteita sekä lisätä vanhempien ymmärrystä ja osaamista nuoruuden eri ilmiöistä ja keinoja puuttua niihin. Hankkeessa järjestetään koulutuksia ja tarjotaan konkreettisia keinoja arjen tilanteisiin. Toiminta-alueena on koko Varsinais-Suomi.

Mitä tarjoamme:
• Asiantuntevaa tietoa, tukea ja opastusta
• Vinkkejä ja vertaistukea vanhemmuuteen (vertaistukeen perustuvat isä- ja äitiryhmät)
• Asiantuntijoiden alustuksia ja seminaareja sekä työpajoja
• Yksilöllistä ohjausta vanhemmille turvallisessa ympäristössä

 

Galmudug Community Finland ry is a non-profit association dealing with civil society issues, which especially promotes equality of opportunities and good

Projektipäällikkö

Zahra Abucar
 Puh:+358(0) 442 432 000

zahra.abukar@galmudugfi nland.fi

Kielet: Somali, Suomi, Englanti

Arabiankielinen Ohjaaja

Noor Al-Hashimi

Puh: +358(0) 413 154 197

[email protected]

Kielet: Arabi, Suomi

Somaliankielinen Ohjaaja

Anisa Hashi Kahie
[email protected]

Puh: +358(0 )442 432 000

Kielet: Somali, Suomi